Kundtjänst

08-410 290 04

Nykyinen toimitusaika 11-12 päivää
14 vuoden tyytyväiset asiakkaat
Kiinteä hinta rahdin 99 kr tekstiilejä

Banderoll – En vepa med många möjligheter

Banderoller är en otroligt användbar trycksak med många användningsområden. En banderoll gör sig lika bra inomhus som utomhus och kan levereras i olika typer av material för olika ändamål. Även med med olika typer av konfigureringar beroende på hur du vill hänga upp dina vepor.

Veporna kan fästat på byggstaketet vid arbetsplatsen, eller staketet som inhägnar fastigheten eller användas som utsmyckning under idrottsevenemang, festivaler eller andra events. Eller inomhus som både tillfällig och permanent dekor.

Banderollerna levereras med eget tryck och högsta kvalitet på både tryck och textil. Trycken är skarpar med har en hög färgfyllnadsgrad och textilerna är slitstarka och vädertåliga.

Banderoller enligt dina önskemål

Du kan få dina banderoller i vilken storlek du än önskar och alltid med eget tryck. Vill du ha öljetter eller kardborre runt om vepan? Eller kanske kederlist med aluminiumskenor? Meddela oss vilken storlek du behöver och hur den ska användas så löser vi resten!

Levererar banderoller till hela Sverige

Vi levererar banderoller med eget tryck till hela Sverige. Så oavsett om du bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Ystad i söder eller Haparanda i norr så är Flaggby din leverantör att vepor och banderoller.

Kontakta oss idag så hjälper vi dig med alla dina behov av flaggor, vepor och banderoller.