Usein kysytyt kysymykset

Täältä löydät vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita saattaa esiintyä, kun kannattaa tilata lippuja, ranta liput, bannerit ja niin edelleen. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, sillä he ovat aina tervetulleita, ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on avoinna päivittäin klo 09–20.

info@flaggby.fi

Tilaus

Miten teen tilauksen?

Olette tervetulleita tekemään tilauksen Internet-ostoksia, sähköpostilla tai puhelimitse. Valitse vaihtoehto, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

Ei ole hinnan tai köpknapp

Kaikki tuotteet verkkokaupasta ei ole hinnoiteltu. Tämä johtuu siitä, että ei-hinnoiteltuja tuotteita, jotka toimitetaan ainutlaatuiset mitat ja konfigurointi asiakkaan toiveiden mukaan. Tässä tapauksessa on verkkokaupastamme vain ja ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Miten voin maksaa tilaukseni?

Voit tilata Internet-ostoksia sinulla on mahdollisuus valita maksaa paypalilla (secure kortin maksua), vaikka kortin maksua raita on mahdollista. Voit myös halutessasi maksaa katseltiin kautta tai laskulla. Tilatessasi sähköpostitse tai puhelimitse tulee automaattisen laskun maksu.

Miten löydän mitä olen etsit?

Kotisivulla on tuotteiden jaettu eri kategoriassa auttaa sinua löytämään. Beach flags lajitellaan beach lipun alla purjehtivien merkkerit jne. hyvin yksinkertainen muiden sanoja. Tämä ei ole sitä, mitä etsit, voit käyttää Etsi-kentän, kun napsautat suurennuslasin kuvake valikosta oikealla puolella Flaggby logo.

Toimitus

Kuinka pitkä toimitusaika?

Toimitusaika on 10-14 päivää muokannut alkuperäistä. Pikatoimituksena voidaan järjestää myös lisämaksusta.

Avulla voi ilmaista toimitus?

Kyllä, tietostrategia markkinakierto nopeampaa kuin tavallisen 10-14 päivää. Ota yhteyttä sillä luomme katsauksen, jos se on mahdollista. Kaikki riippuu siitä, miten nopeasti tarvitaan toimitus, tilauksen koosta ja kuormituksen shop. Nimenomaisesta toimitetaan lisämaksusta.

Voinko ladata tilaukseni on Flaggby?

Valitettavasti. Meillä on painokoneen Puolassa.

Miten tilaukseni?

Tilauksesi toimitetaan voittajalle lähettipalvelun kautta kuljetusyhtiö UPS. Ne tarjoavat annettuun toimitusosoitteen nriver välillä klo 20.00. Ei tarvitse olla paikallaan ja vahvista toimitustapa. Jos ketään ei jätetä osoitteessa tekee UPS yritä uudelleen seuraavana päivänä vaihtoehtoisesti yhteyshenkilöt yhteyshenkilö varaamaan aikaa.

Asettelu

Muoto, jossa tuloste toimittaa?

Materiaalin on oltava korkearesoluutioinen PDF-tiedostona, tarkkuus 400 dpi mittakaavassa 1:10 tai vektoriserad EPS tai AI. Älä unohda logot ja tekstin on oltava vektoriserade. Katso myös toimituksen kriteerejä.

Kuinka monta asettelutapoja ovat mukana?

Kun tilaat sisältyy 1 originaalit/layout tuotetta kohti. , Esimerkiksi tilaus 5 st-mainos lippujen ja 2 st beach liput sisältää 1 layout mainos lippujen ja 1 layout ranta lippuja. Jos haluat paina useita erilaista asettelua maksaa 85 kr. Esimerkiksi haluatko erilaista asettelua, kaksi beach liput on vastuussa 85 sek lisää tulosteeseen. Jos tilaat läpi verkkokaupasta ei siis ole ilman lisäämme lisämaksua jos näyttää siltä, että tarvitset erityisen asetteluja.

Miten määritän paineen tiedostot?

Voit tulostaa tiedostot meille sähköpostitse tai lataa ne sinulla Dropbox. Raskas tiedostot lähetetään WeTransfer tai käyvät sinulla Dropbox. Lue lisää sivulta
ladata tiedostoja.

Saan apua oman?

Kyllä, meidän palvelummeänst vastaan latauksen 250 SEK per alkoi puoli tuntia. Jos haluat auttaa luomaan ammattitasoisia? Lisää tuote  Layout-tilauksesi.

Tuotteet

Toimitettu beach lippuja?

Rannalla lipun mukana toimitetaan laukku, teline ja lipun alla. Sinun on hankittava jalalla päämääräsi. Eri fotalternativ löytyvät lisävarusteet-sivulta.

Haluaisin tilata lippu my beach lippu teline

Oletko köpt oman lipun alla rannalla Flaggby? Jos kyllä, niin voit halutessasi hankkia vain uusi lippu ja käyttää olemassa olevaa jalustaa. Yksilöitävä laitemalli, bjokainen merkki olet ja etsi tuote luokka beach lippuja. Käytössäsi on esimerkiksi beach lippu Urban valitsemalla Product Beach lippu kaupunki (uusi) valitse oikean kokoinen ja valitse Lisää ostoskoriin.

Lisäksi

Ohjeita & hyväntekeväisyysorganisaatiot

Tukee flaggby ohje ja hyväntekeväisyysjärjestöjen mukavuuslippulaivojen, vepor ja julisteita. Kaikki hyväksytyt organisaatiot ovat tervetulleita soveltaa meille lippuja, vepor ja julisteita. Lisätietoja: Flaggby Nonprofit.