Kundtjänst

08-410 290 04

Nykyinen toimitusaika 10-12 päivää
17 vuoden tyytyväiset asiakkaat
Kiinteä hinta rahdin € 16 tekstiilejä
9-10m
11-12m
8m
6m
11-12m
9-10m
11-12m
9-10m

Liput – lippu merkki!

Lippuja on uskomattoman arvioitu ja arvokas herrasmiehemme viestin runko ja kaunis spots ulkopuolella omaisuutta tai muita varusteita.

Toimitamme lippu haluttuun kokoon ja omia painetta. Meillä on kaikenlaisia purjehtivia – tietokannasta liput valtava paraati lippuja. Liput on parasta laatua sekä lehdistön ja tekstiiliä. Kestävä ja edullinen lippuja tilata Flaggby.

Elämä lippuja – niin usein kuin on vaihdettava lippuja

Lippu varren alla purjehtivia aluksia, hengailla sää ja tuulen virittäessään aikaa ja on vaihdettava säännöllisesti. Rannikkoalueiden lippuja on vaihdettava useammin kuin lippuja hirttäminen lippu palkit useilla alueilla.

Liput ovat yleensä toimitetaan kahdessa eri Tekstiilit – Supralon (lightweight meren polyesteri) 110g tai meren polyesteri 155g. Supralon on suosittu standardi flaggtyg. Meren poly ster on tarkempi ja voimakkaampi flaggtyg noin kaksinkertainen käyttöikä verrattuna tavanomaisiin lippu kangas. Meren muovikalvo on aina suositeltavaa kansallisten lippujen ja rannikoiden lippuja.

Sääntötyyppi tölkkien suosittelemme liput Supralon on vaihdettava kuuden kuukauden välein ja lippu meren muovikalvo on vaihdettava aina 12 kuukauden välein.

Ostaa lisää lippuja ja paremman hinnan! Alennuksen muut.