Painatusohjeet

Varmistaaksesi painotuotteidesi parhaan mahdollisen laadun on tärkeää, että lähetät vektoritiedostot ja -kuvat vähintään 400 dpi resoluutiolla.

Vektorisoitu tiedosto sisältää aiheesi matemaattisten yhtälöiden ja kaavojen muodossa, minkä ansiosta niitä on helpompi muokata, suurentaa ja pienentää menettämättä resoluutiota. Tavallisia vektoritiedostotyyppejä ovat muun muassa Encapsulated PostScript (EPS), Scalable Vector Graphics (SVG) ja Portable Document Format (PDF).

Vähintään 400 dpi:n resoluutio, eli käyttämällä kuvassa 400 pistettä tuumaa kohti, takaa sen, että kuvat voidaan toistaa painatuksessa tarkasti ja yksityiskohtaisesti. Matalammat resoluutiot saattavat johtaa suttuiseen kuvanlaatuun tai yksityiskohtien menettämiseen.

Jos sinulla on kysymyksiä tai kaipaat apua tiedostojesi valmistelussa painoa varten, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Autamme mieluusti varmistamaan, että painotuotteistasi tulee mahdollisimman laadukkaita.

Lähetä painotiedostosi tuotantoon

Tilauksen tehtyäsi lähetät painotiedostosi yhteyshenkilöllesi tai osoitteeseen layout@flaggby.se.

Yli 12 mb kokoiset tiedostot lähetät helposti käyttämällä tiedostonsiirtopalvelua, joka löytyy osoitteesta www.wetransfer.com. Muita vaihtoehtoja löydät sivulta Lataa tiedostoja

Muista, että logojen ja tekstien tulee olla vektorisoituja.

–– Oletko epävarma painotiedostostasi? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai tutustu UKK-osioomme.

+46 8-410 290 04, info@flaggby.fi.
Asiakaspalvelu on avoinna päivittäin klo 09.00–20.00.

Autamme sinua suunnittelemaan lippusi, kylttisi, banderollisi, rantalippusi jne.

Tarvitsetko apua painatusaiheesi suunnittelussa?

Tarjoamme tätä palvelua hintaan € 25 alkavaa puolituntista kohti. Graafisen profiilisi ja toiveidesi pohjalta luomme sinulle tyylikkään muotoiluratkaisun.