Professional kuvanvalmistamoon

Me Flaggby helpottaa valokuvien, onko kuvat kannattaa tilata paineen asioita tai käytä kuvaa muissa yhteyksissä.

Autamme sinua korjaamaan vahingoittunutta valokuvat tai parantaa kuvia ei ole niin hyvä kuin on suunniteltu. Voimme myös auttaa kuvien muokkauksia, jossa perusteella valokuvasta luotava täysin kiehtonut mainoskampanjan kuva. Maalausta voi tarkoittaa myös sitä, että muutamme värit, vaihtaminen tai poistaa kuva jne.

Tee enemmän kuvistasi kuvanmuokkauksella!

Emme luo ammattilaistason mainos kuvia helposti valokuva! Parannamme väri, valo, terävyys ja lisää ison annoksen taika. Meillä on helppo kuvien on kallis mainostoimiston kuvaan. Mutta retuschhjälp, kaikki yritykset voivat luoda ammattimaisen mainonta kuvia.

Luomme unelmiesi kuvaa bildretusch ja valokuvien muokkaamista varten. Olemme realistisia parannuksia tai sekoittamalla luova ja mielikuvituksekas vaikutuksia riippuu täysin siitä, mitä haluat luoda kuvan kanssa.

Vanhat kuvat

Olet vanhat valokuvat ovat alkaneet päättyy? Hiljainen, me autamme teitä palauttaa ja ylläpitää vanhoja valokuvia kuvanvalmistamoon. Meidän lakeja vaurioita ja parantaa värien tasapaino, kirkkaus ja kontrasti.

Kuvien epäonnistui

Annettiinko tuomio merkittäviä häät kuvia ei ole yhtä hyvä kuin tuomion? Tai ehkä kuvia muista tapahtumista, jotka eivät ole yhtä hyvä kuin halunnut? Hiljainen, tallenna kuvia! Parannamme, heille kuvanvalmistamoon.

Voimme auttaa sinua

• Värien korjaustoiminto
• Light korjaus
• Retusch
• Katkaisu
• Kuvankäsittely
•Toistoon

Autamme sinua kuvasi huolimatta siitä, aiotko hankkia paineen asioita vai ei.

Mitä se maksaa?

Lähetä valokuvasi layout@flaggby.fi niin lähetämme sinulle tarjouksen.

Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä +46 8-41029004.