Tyytyväinen asiakas takuu

Asiakkaana voit aina tuntea olonsa turvalliseksi, kun valitset Flaggby. Pyrimme kehittämään Suomen avuksi on tulostus- ja auttaa sinua Forestin henkilökunta tuntee ehdotus asetteluksi toimitus päättynyt. Sen pitäisi olla helppo ostaa meiltä Flaggby.

Takaamme hyvä hinta

Tärkeä näkökohta on, että hinta on aina paras. Löydät siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että halvempaan hintaan, kuten ei missään muussakaan niin tarjoamme mahdollisuuksien mukaan myös alemman hinnan. Saatavien hinta-takuu täytyy tehdä ennen hyväksymistä.

Takaamme henkilökohtaista palvelua

Meidän kanssamme saat aina henkilökohtaista palvelua ja henkilöstön avulla koko tilauksen ensimmäisestä yhteydenotosta, toimitettu.

Takaamme seuranta

Kun olet tehnyt täydellisen toimituksen emme aina seuranta varmistaa, että olet tyytyväinen kokemuksesi kanssamme. Se on tärkeä osa työtämme jatkuvasti parantaa.

Voitteko taata turvallinen toimitus ajoissa

Asiakkaamme ovat usein jyrkkiä määräaikoja, että heidän tuotteensa toimitettava. Tämä on tietenkin korkeat vaatimukset huoltovarmuutta. Tiiviissä yhteistyössä suurimpien logistiikkayritykset ovat tärkeä osa sitä.

Nöjd kund garanti flaggor

Asiakaspalvelu

Aukiolo klo 09.00 - 20.00

+46 8-410 290 04
info@flaggby.fi