Usein kysytyt kysymykset

Täältä löydät vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita saattaa esiintyä, kun kannattaa tilata lippuja, ranta liput, bannerit ja niin edelleen. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, sillä he ovat aina tervetulleita, ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Asiakaspalvelu

Aukiolo klo 09.00 – 20.00

info@flaggby.fi

Tilaus

Olette tervetulleita tekemään tilauksen Internet-ostoksia, sähköpostilla tai puhelimitse. Valitse vaihtoehto, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

Kaikki tuotteet verkkokaupasta ei ole hinnoiteltu. Tämä johtuu siitä, että ei-hinnoiteltuja tuotteita, jotka toimitetaan ainutlaatuiset mitat ja konfigurointi asiakkaan toiveiden mukaan. Tässä tapauksessa on verkkokaupastamme vain ja ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Voit tilata Internet-ostoksia sinulla on mahdollisuus valita maksaa paypalilla (secure kortin maksua), vaikka kortin maksua raita on mahdollista. Voit myös halutessasi maksaa katseltiin kautta tai laskulla. Tilatessasi sähköpostitse tai puhelimitse tulee automaattisen laskun maksu.

Kotisivulla on tuotteiden jaettu eri kategoriassa auttaa sinua löytämään. Beach flags lajitellaan beach lipun alla purjehtivien merkkerit jne. hyvin yksinkertainen muiden sanoja. Tämä ei ole sitä, mitä etsit, voit käyttää Etsi-kentän, kun napsautat suurennuslasin kuvake valikosta oikealla puolella Flaggby logo.

Toimitus

Toimitusaika on 10-14 päivää muokannut alkuperäistä. Pikatoimituksena voidaan järjestää myös lisämaksusta.

Kyllä, tietostrategia markkinakierto nopeampaa kuin tavallisen 10-14 päivää. Ota yhteyttä sillä luomme katsauksen, jos se on mahdollista. Kaikki riippuu siitä, miten nopeasti tarvitaan toimitus, tilauksen koosta ja kuormituksen shop. Nimenomaisesta toimitetaan lisämaksusta.

Valitettavasti. Meillä on painokoneen Puolassa.

Tilauksesi toimitetaan voittajalle lähettipalvelun kautta kuljetusyhtiö UPS. Ne tarjoavat annettuun toimitusosoitteen nriver välillä klo 20.00. Ei tarvitse olla paikallaan ja vahvista toimitustapa. Jos ketään ei jätetä osoitteessa tekee UPS yritä uudelleen seuraavana päivänä vaihtoehtoisesti yhteyshenkilöt yhteyshenkilö varaamaan aikaa.

Asettelu

Materiaalin on oltava korkearesoluutioinen PDF-tiedostona, tarkkuus 400 dpi mittakaavassa 1:10 tai vektoriserad EPS tai AI. Älä unohda logot ja tekstin on oltava vektoriserade. Katso myös toimituksen kriteerejä.

Kun tilaat sisältyy 1 originaalit/layout tuotetta kohti. , Esimerkiksi tilaus 5 st-mainos lippujen ja 2 st beach liput sisältää 1 layout mainos lippujen ja 1 layout ranta lippuja. Jos haluat paina useita erilaista asettelua maksaa 85 kr. Esimerkiksi haluatko erilaista asettelua, kaksi beach liput on vastuussa 85 sek lisää tulosteeseen. Jos tilaat läpi verkkokaupasta ei siis ole ilman lisäämme lisämaksua jos näyttää siltä, että tarvitset erityisen asetteluja.

Voit tulostaa tiedostot meille sähköpostitse tai lataa ne sinulla Dropbox. Raskas tiedostot lähetetään WeTransfer tai käyvät sinulla Dropbox. Lue lisää sivulta
ladata tiedostoja.

Kyllä, meidän palvelummeänst vastaan latauksen 250 SEK per alkoi puoli tuntia. Jos haluat auttaa luomaan ammattitasoisia? Lisää tuote  Layout-tilauksesi.

Tuotteet

Rannalla lipun mukana toimitetaan laukku, teline ja lipun alla. Sinun on hankittava jalalla päämääräsi. Eri fotalternativ löytyvät lisävarusteet-sivulta.

Oletko köpt oman lipun alla rannalla Flaggby? Jos kyllä, niin voit halutessasi hankkia vain uusi lippu ja käyttää olemassa olevaa jalustaa. Yksilöitävä laitemalli, bjokainen merkki olet ja etsi tuote luokka beach lippuja. Käytössäsi on esimerkiksi beach lippu Urban valitsemalla Product Beach lippu kaupunki (uusi) valitse oikean kokoinen ja valitse Lisää ostoskoriin.

Lisäksi

Tukee flaggby ohje ja hyväntekeväisyysjärjestöjen mukavuuslippulaivojen, vepor ja julisteita. Kaikki hyväksytyt organisaatiot ovat tervetulleita soveltaa meille lippuja, vepor ja julisteita. Lisätietoja: Flaggby Nonprofit.